The Everett Clinic at Bothell

Client: The Everett Clinic
Location: Bothell, WA
Area: 8,662 SF
Image of Location
Image of Location
Image of Location
Image of Location
Image of Location
Image of Location

Project Details

Share this project

Pull Planning Saves Costs + Reduces Construction Schedule

Through Aldrich's continued success in supporting The Everett Clinic's (TEC) recent expansion of outpatient clinics, TEC once again turned to Aldrich to deliver their latest project in downtown Bothell. Lessons learned and pull planning construction sequencing with the trades ensured Aldrich was able to deliver 8,662 SF of medical clinic space in ten weeks. Tenant improvements were performed concurrently with the shell and core for this mixed-used building constructed by another general contractor. The reduction in schedule resulted in cost savings on our jobsite overhead and early occupancy for the owner. 

I've enjoyed working with the Aldrich team. They helped us worked through some challenges, and still got the work completed on time. We're up to at least five sizable projects with this team so far, and have plans to use them for even more. Good bunch that really 'gets-it'.

- James Johnson, The Everett Clinic